Spela poker som ett proffs

Pokertips från proffsen – Viktig pokers strategi och tips för live och online pokerspel

Du kan lära dig reglerna till spelet poker på 5 minuter, men det kan ta dig en livstid att behärska spelet. För att förkorta denna process och hjälpa dig att bli en bättre spelare, har vi samlat här 13 olika pokertips och pokerstrategi, så du behöver inte leta efter video efter video i din strävan att vinna poker bord, live och online poker.

Detta är bara del 1 av pokertips och pokerstrategiserien, så kolla vår YouTube-kanal för följande videoklipp. I den här videon hör du pokertips och pokerspel från de bästa pokerspelarna i världen som Phil Hellmuth och Annie Duke, eftersom de förklarar alla viktiga aspekter av spelet som hur man spelar lämpliga kontakter, hur man spelar turnen och flod, vad är värdsatsningen och när du ska använda det, måste målen för vadslagningen och andra viktiga och avgörande aspekter av poker du veta för att vinna på cash games, turneringar och sit n-go-turneringar vid live och online pokerspel .

Luta dig tillbaka och njut av den här videon som vi har gjort just för dig, ja det är nästan en timme men det har allt du behöver veta för att förbättra ditt spel, bra pokertips och pokertrategi från de bästa pokerspelen i världen, för det finns är inget bättre än att lära av proffsen själva med sina år av live och online poker erfarenhet.

Del 2 kommer att innehålla pokerproffs Greg Raymer och andra, så glöm inte att kolla in det och lära dig mer om spelet vi älskar så mycket, så här kan du njuta av att spela det men också vinna pengar gång på gång.

Spelar lämpliga kontakter (Phil Hellmuth)

Tagged with:

Kommentera