Spill poker som en proff

Poker Tips fra proffene – Viktig pokerstrategi og tips for live og online pokerspill

Du kan lære reglene til spillet poker på 5 minutter, men det kan ta deg en levetid for å mestre spillet. For å forkorte denne prosessen og hjelpe deg å bli en bedre spiller, har vi samlet deg 13 forskjellige pokertips og pokerstrategi videoer, så du trenger ikke å lete etter video etter video i din søken for å vinne poker bord, live og online poker.

Dette er bare del 1 av pokertips og pokerstrategiserien, så sjekk vår YouTube-kanal for følgende videoer. I denne videoen vil du høre pokertips og pokerstrategi fra de beste pokerspillerne i verden som Phil Hellmuth og Annie Duke, da de forklarer alle viktige aspekter av spillet som hvordan du spiller passende kontakter, hvordan du spiller turnen og elva, hva er verdiinnsatsen og når du skal bruke det, må målene med innsatsen og andre viktige og avgjørende sider ved poker du må vite for å kunne vinne på cash games, turneringer og sitte n-turneringer på live og online pokerspill .

Len deg tilbake og nyt denne videoen vi har laget bare for deg, ja det er nesten en time lang, men det har alt du trenger å vite for å forbedre spillet ditt, gode pokertips og pokerstrategi fra de beste pokerproffene i verden, fordi det er ikke noe bedre enn å lære fra proffene selv med sine år med live og online poker opplevelse.

Del 2 vil ha pokerproff Greg Raymer og andre, så ikke glem å sjekke det ut og lære mer om spillet vi elsker så mye, dette er måten du liker å spille på, men også vinne penger gang på gang.

Spille Suited Connectors (Phil Hellmuth)

Tagged with:

Leave a Comment